Hotel Club Cap’vacances La Plagne Montalbert is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Club Cap’vacances La Plagne Montalbert: details

Beschrijving: Deze vakantieclub werd opgetrokken in een moderne hedendaagse stijl, maar rekening houdend met duurzaamheid en mooi geïntegreerd in het berglandschap. Totale rust in een modern kader, aan de pistes. Perfect voor families. Onmiddellijk bij het hotel heb je een beginnerspiste en aansluiting met de hogergelegen pistes van La Plagne. Kinderen en beginners kunnen terecht voor lessen bij het hotel. Als meer ervaren skiër, ski je van aan het hotel tot de cabinelift in Montalbert en via de stoeltjeslift La Roche sta je zo in Plagne Centre. Je geniet ook van alle vrijheid overdag, zelfs in volpension, gezien het hotel de mogelijkheid voorziet om je eigen picknick klaar te maken.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Plagne-Montalbert,  Paradiski – La Plagne in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.