Hotel Club Belambra Les Embrunes is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Club Belambra Les Embrunes: details

Beschrijving: Deze residentie is mooi gelegen tegenover het schitterende Montblancmassief en is ideaal voor families dankzij de kinderclubs vanaf 3 jaar. Hier geniet je van een heerlijk verblijf je in een schitterend bergdecor. Je kan gratis parkeren aan de rand van het skigebied? de residentie is enkel te voet bereikbaar. Bezoek zeker het nieuwe aquapark ‘Le Signal’ in Les Saisies (tegen betaling); met groot speelzwembad (rivier, hydromassagejets en bubbelbanken), wellness (sauna, dampbad, bubbelbaden), multisportzone en een heuse ‘salle hypoxique’, uniek in Frankrijk waar topsporters trainen in een zuurstofarme omgeving.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.7!

Gelegen in Les Saisies,  Les Saisies in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.