Hotel Chalet Royal is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Zwitserland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Chalet Royal: details

Beschrijving: Nieuwe aanwinst in ons aanbod waar je zowel ’s morgens als ’s avonds van een lekker buffet kan genieten in het panoramische restaurant. De grootste troef van het hotel dat gebouwd is in chaletstijl, is uiteraard de zeer goede ligging ten opzichte van Quatre Vallées dat zeer bekend en geliefd is onder skiërs.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 0!

Gelegen in Veysonnaz,  Wallis in Zwitserland

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.