Hotel Casolare Le Terre Rosse – Italië (9.5/10)

Hotel Casolare Le Terre Rosse

Hotel Casolare Le Terre Rosse is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Casolare Le Terre Rosse: details

Beschrijving: Gezellig familiehotel gebouwd in klassieke Toscaanse stijl. Ideaal voor een rustige vakantie in de natuur en goed gelegen voor uitstapjes naar authentieke plaatsjes zoals Volterra, Siena en San Gimignano. Al jaren een zeer geliefd hotel en uitstekende uitvalsbasis voor je ontdekkingstocht.Insider tip: wist je dat Volterra, op een halfuur rijden, een van de belangrijkste Etruskische steden was en eerst Velathri heette. In Volterra, dat ook een zeer sympathiek middeleeuws centrum heeft, vind je o.a. het Guarnacci-museum met vondsten uit de Etruskische tijd.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9.5!

Gelegen in San Gimignano,  Toscane Binnenland in Italië

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.