Hotel Carlina is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Carlina: details

Beschrijving: Wellicht het allerbeste hotel van La Plagne. Zo kan je dit pareltje het best omschrijven. Een sfeervol interieur met een hoogwaardige afwerking, een lekkere keuken met regionale invloeden en een service op niveau, onder bezielende leiding van de familie Arpin. En als kers op de taart een werkelijk sublieme ligging op de pistes. Het panoramische terras is een geliefde plaats om te genieten van de voorbijzoevende skiërs of van het uitzicht op de vallei.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Belle Plagne,  Paradiski – La Plagne in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.