Hotel Butterfly is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Zwitserland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Butterfly: details

Beschrijving: Het moderne 3-sterren Hotel Butterfly ligt op een rustige, centrale locatie in Zermatt. De ingang van het skigebied ligt op slechts 230 m afstand, het treinstation op ongeveer 100 m. Aangezien Zermatt autovrij is, haalt de eigen shuttle van het hotel je bij aankomst graag op bij het station en brengt je er bij vertrek weer heen (na telefoneren met het hotel).

Accommodatie

Prijs: 1109.00 EUR

Gelegen in Wallis,  Matterhorn in Zwitserland

Afstand tot de piste 500

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.