Hotel Brunnerhof is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Brunnerhof: details

Beschrijving: Het comfortabele en gezellige 3-sterren-hotel Brunnerhof heeft een rustige ligging in Niederrasen, op ca. 500 m van het centrum vandaan. De skibus stopt direct aan de accommodatie en breng je naar het dalstation in het op ca. 4 km liggende Olang. Het skigebied van Bruneck bereik je na ca. 8 km.

Tot de uitrusting van de gezellige accommodatie behoren een receptie, lift, tv-ruimte, bar, restaurant, Wi-Fi, evenals een terras. Een verwarmde skiruimte en gratis parkeerplaatsen zijn ook beschikbaar.

Het verzorgde saunagedeelte met diverse sauna’s, infraroodcabine, whirlpool, voetbubbelbad, een bron met water, een koude grot en een rustruimte kun je dagelijks van 15 – 19 uur gratis gebruiken (wijziging van de openingstijden onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse). De zonnebank kan tegen betaling worden gebruikt.

Accommodatie

Prijs: 725.00 EUR

Gelegen in Zuid-Tirol,  Kronplatz in Italië

Afstand tot de piste 5000

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.