Hotel Belambra L’orée Des Pistes is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Belambra L’orée Des Pistes: details

Beschrijving: Een prachtig, heel centraal gelegen hotel voor groot en klein. Direct achter het hotel liggen het gemeentelijk zwembad en de ijspiste, toegankelijk 1x per dag (inbegrepen in de skipas van min. 2 dagen, schaatsen niet inbegrepen). Wifi si inbegrepen in de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes.

aantal sterren: 2

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9!

Gelegen in Les 2 Alpes,  Les Deux Alpes in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.