Hotel Antares is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Zwitserland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Antares: details

Beschrijving: Sfeervol hotel dat bekend staat om zijn prima service en zijn werkelijk uitstekende ligging tov de liften die je brengen in een van de meest prestigieuze skidomeinen van Zwitserland: skiën met zicht op de wereldberoemde Matterhorn. Je wordt in hotel Antares steeds zeer hartelijk ontvangen!!

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 0!

Gelegen in Zermatt,  Wallis in Zwitserland

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.