Hotel Alté Névé is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Alté Névé: details

Beschrijving: Charmant familiehotelletje waar je hartelijk ontvangen wordt door de gastvrouw, mevrouw Monnet. Na het skiën is het heerlijk genieten van het zwembad en de wellnessfaciliteiten. Bovendien eet je er lekker in een ongedwongen kader.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8!

Gelegen in Morzine,  Portes du Soleil in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.