Hotel Alphubel is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Zwitserland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Alphubel: details

Beschrijving: Terwijl jij je uitleeft in het fantastische skigebied van Saas-Fee worden je oogappels op een professionele manier opgevangen in de miniclub. Kortom: een unieke en uiterst interessante formule in dit familiaal geleide hotel. Interessant blijft ook de skipas die aan een zeer voordelig voorkeurtarief kan aangekocht worden aan de hotelreceptie (melden bij reservatie).

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8.8!

Gelegen in Saas-Fee,  Wallis in Zwitserland

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.