Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa – Oostenrijk (9.5/10)

Hotel Alpenhof Natur - Sport & Spa

Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa: details

Beschrijving: Prachtig luxehotel met ruime kamers, een superdeluxe wellnessafdeling, een excellente keuken en veel oog voor detail. Hier beleef je wondermooie vakantiedagen op de ski’s met dat bijzondere tikkeltje meer. Ook voor de allerkleinsten en de tieners zijn er heel wat voorzieningen. De prima keuken is bekroond met 13/20 in de Gault Millau.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9.5!

Gelegen in Hintertux,  Zillertal in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.