Hotel Abba Formigal is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Spanje kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Abba Formigal: details

Beschrijving: Eén van de eerste hotels in dit mooie skistation met een standingvolle uitstraling. Je geraakt er overweldigd omwille van de indrukwekkende, grote aangename ruimten, de hoogstaande keuken en de unieke ligging. Uw gastheer, Sr Tomas, leidt alles sinds meer dan 10 jaar in goede banen en mocht zelfs de Spaanse koning begin 2018 verwelkomen.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Formigal,  Pyreneeën in Spanje

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.