Op een kleine drie uurtjes rijden vanuit Brussel ligt Hondenbungalow Landal Beach Resort Ooghduyne. Dit Landal vakantiepark ligt vlakbij de kust. Heel bijzonder voor dit vakantiepark is dat je hier een volledig ingerichte honden bungalow kan huren voor jouw trouwe viervoeter.

Hondenbungalow Landal Beach Resort Ooghduyne

Neem jij je hond graag mee op vakantie? Bij Landal is hij van harte welkom. Meer nog, bij sommige parken worden ze extra verwend, net zoals bij Beach Resort Ooghduyne. Zo kan je een hondenbungalow huren voorzien van een hondenmand,  een bench en eet- en drinkbakken. Daarnaast is de woning volledig omheind waardoor hij vrij kan rondlopen. Heeft je viervoeter verkoeling nodig? Dat kan in de hondendouche. Met zijn soortgenootjes spelen kan dan weer op de hondenweide.

Bij Beach Resort Ooghduyne kan je een verblijf boeken in één van 284 villa’s of hun 50 appartementen. Ze zijn meer dan genoeg voorzien van alle nodige comfort. Je kan zelfs kiezen of je comfort of toch liever meer luxe wenst.

Ook kinderen koning bij Landal Beach Resort Ooghduyne

Ga je met de familie of het gezin op vakantie in dit vakantiepark, dan kan je ook een kindervilla boeken. Kinderen worden hier extra verwend met extra voorzieningen, zoals kinderbed, kinderstoel, veiligheidsmaatregelen,…. Daarnaast kunnen zij zich ook uitleven in het indoorspeelpark, het overdekte zwembad met glijbanen of de airtrampoline. Of misschien hebben ze wel zin om een zandkasteel te maken, want op een 20 minuten wandelen ben je al aan het strand.

Hondenbungalow Landal Beach Resort Ooghduyne adres

Landal Beach Resort Ooghduyne is gelegen op volgende adres:

Landal Beach Resort Ooghduyne
Van Foreestweg 20
1787 PS Julianadorp aan Zee Nederland

Voor de exacte locatie van dit honden welkom vakantiepark op de kaart klik hier.

Omgeving Landal Beach Resort Ooghduyne

Wandelen en fietsen is ideaal in Julianadorp aan Zee. In de polders en de duinen kan je mooie uitstappen maken. Aan de Waddenzee valt altijd wat te beleven. Misschien spot je wel een zeehondje tijdens een boottocht? Of pluk je je eigen bosje tulpen in de Tulpenpluktuin. Een plaatselijk stadje of een museum bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden. En voor golfliefhebbers zijn er mogelijkheden genoeg om een balletje te slaan. Na een ontspannende dag kan je uiteraard lekker eten in Brasserie Sandz of Restaurant Juliana’s.

Meer hondenbungalows

Omdat Landal ook aan jouw hond denkt, hebben ze wel meer hondenbungalows ingericht. In volgende parken zijn er ook voorzieningen om jouw en je hond een topvakantie te bezorgen:

Neem zeker ook een kijkje bij onze aanbiedingen. Wie weet kan je er nog een mooie korting op de kop tikken.