Een heerlijk weekendje weg of een korte of langere vakantie is een goede manier om je te onttrekken aan de drukte waarin de meeste mensen normaal gesproken leven. Wanneer je een hond hebt is dat echter niet altijd eenvoudig, omdat je oppas moet regelen of lang moet zoeken naar een vakantielocatie waar honden zijn toegestaan. Wij hebben voor hondeneigenaren de vakantielocaties gebundeld waar jouw hond mee naar toe mag, zodat je met de hond op vakantie kunt zonder dat dit veel zoekwerk en dus energie kost. Op onze website vind je diverse vakantielocaties in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

met de hond op vakantie

Het zoeken van een vakantie

Hoewel het zoeken en boeken van een vakantie leuke voorpret op kan leveren vinden veel mensen het lastig om de juiste locatie te vinden, vanwege het vele aanbod op een grote hoeveelheid aan websites. Wanneer je met de hond op vakantie wilt wordt het er niet eenvoudiger op, omdat er online vaak wordt vergeten om informatie over het beleid van de parken wat betreft huisdieren te vermelden. Met onze website maken wij dit zoeken en vinden van de geschikte vakantie eenvoudiger, doordat wij alle informatie hebben gebundeld en zo snel het beste park of de beste aanbieder gevonden kan worden.

Wij zijn er dus voor je wanneer je met de hond op vakantie wilt, maar ook wanneer je op zoek bent naar een vakantie waar veel te beleven is voor kinderen of juist wanneer je op zoek bent gegaan naar een luxe parkvakantie, waar jij van alle gemakken wordt voorzien.

Met de hond op vakantie: overzicht

Waar moet je aan denken wanneer je met de hond op vakantie gaat?

Wanneer je met de hond op vakantie gaat moet je aan meer dingen denken dan wanneer je zonder huisdieren gaat reizen. Zo moet je zeker denken aan het hondenpaspoort, een goed zichtbare riem en halsband, een tekentang, een oude deken of bedlinnen, water voor onderweg, een voorraad brokken, voldoende poepzakjes en de benodigde inentingen. Natuurlijk is dit slechts een korte lijst, maar wel een belangrijke.

Wanneer je met de hond op vakantie gaat is dus enige voorbereiding vereist. Daarnaast zijn niet alle hondenrassen in alle landen toegestaan. Ook dit is dus van belang om na te kijken voordat jij jouw vakantie gaat boeken. Bij het besluit naar welke locatie jouw vakantie gaat is het handig om bijvoorbeeld ook te kijken naar de toeslag die je betaalt voor de hond en de extra voorzieningen die de parken voor honden hebben.

Vragen over de diervriendelijke vakantieparken?

Heb je nog vragen over de diervriendelijke vakantieparken die wij op onze website hebben samengebracht? Weet jij een perfect park die wellicht een aanvulling kan geven op ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het inwinnen van alle informatie die jij nodig hebt om met de hond op vakantie te kunnen gaan. Je kunt ons dan ook eenvoudig bereiken via het contactformulier op onze website, waarna wij graag de vragen beantwoorden waar mogelijk of voorleggen bij de diverse parken wanneer wij zelf de antwoorden niet in ons bezit hebben.