Holiday Village Sagitta Split-Dalmatië is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Split-Dalmatië, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Holiday Village Sagitta Split-Dalmatië vanaf een voordelige prijs van 387.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Holiday Village Sagitta, kijk dan zeker en vast ook verder!

Holiday Village Sagitta Split-Dalmatië: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Kroatië. Meer details over hun accommodatie vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Holiday Village Sagitta
Gelegen in de regio: Split-Dalmatië
Gelegen in de stad: Lokva Rogoznica
En het land: HR

Meer informatie over Holiday Village Sagitta: Het is een 3 sterren accommodatie gelegen in Lokva Rogoznica in Kroatië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.6. Holiday Village Sagitta beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, kids club, parkeerplaats, restaurant, windsurfen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 387.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.