Holiday Suites Nieuwpoort ligt in één van de mooiste badsteden aan de Belgische kust. Er zijn tal van mogelijkheden en activiteiten in de buurt. Je kan genieten van de natuur in het natuurreservaat. Je kan uitwaaien op het staketsel of gaan shoppen in de winkelstraat. Maar je hebt ook een prachtige wandelpromenade richting jachthaven. Bovendien zijn er restaurantjes en café’s genoeg om je honger en dorst te lessen.

Holiday Suites in Nieuwpoort: accommodaties

Het vakantieverblijf van Holiday Suites is een typisch gebouw in new-England style. Het ligt vlakbij de jachthaven van Nieuwpoort. Het Je kan een vakantieverblijf boeken van 2 tot 7 personen.

De accommodaties zijn voorzien van alle comfort met een volledig ingericht keuken, een zitkamer met flatscreen TV en een balkon. Maar er is meer om je volledig te ontspannen. Je kan er namelijk ook gebruik maken van een verwarmd binnen zwembad, hamam en sauna.

Daarnaast heb je nog een aantal extra pakketten die je kan reserveren voor net dat tikkeltje meer comfort.

Voor meer accommodaties van Holiday Suites, ga naar onze Holiday Suites pagina met een overzicht van verblijven, accommodaties en nog veel meer.