Holiday Suites Jabbeke is ideaal gelegen om het Brugse Ommeland te ontdekken. Het prachtige gebied rond Brugge kan je ontdekken per fiets of te voet via de verschillende fiets- en wandelwegen. Daarnaast ligt dit vakantieverblijf ook vlakbij het recreatiedomein ‘Het Klein Strand’. Wat op zijn beurt synoniem staat voor waterpret. Deze vakantie kan een perfecte combinatie zijn van sport en spel!

Holiday Suites Jabbeke: accommodaties

De vakantieverblijven in Jabbeke zijn nieuw. Bovendien zijn ze ook vlakbij de zwemvijver van recreatiedomein Het klein Strand gelegen. Je kan er verblijven boeken van 2 tot 6 personen. De vakantie verblijven zijn ook voorzien van alle comfort. De keuken is volledig uitgerust, de zithoek heeft een flatscreen TV en er is een balkon. Daarnaast kan je voor meer comfort extra pakketten bij boeken.

Door zijn centrale ligging is dit vakantiepark ideaal gelegen voor diverse uitstappen. Op slechts 9 minuten sta je aan het strand van Oostende. Op 20 minuten rijden ben je in Brugge. Bovendien zijn er ook een aantal pretparken in de omgeving. Zo heb je bijvoorbeeld Boudewijn Seapark. Hou je van water, dan zit je goed bij recreatiedomein Het Klein Strand.

Voor meer accommodaties van Holiday Suites, ga naar onze Holiday Suites pagina met een overzicht van verblijven, accommodaties en nog veel meer.