Het luxueuze Landal Hof Van Saksen is gelegen in het prachtige Drenthe. Al wandelend of per fiets kan je de omgeving ontdekken. Bezoek de nabij gelegen nationale parken of sla een balletje in één van de vijf golfterreinen in de buurt. Beleef een exclusieve vakantie op het hoogste niveau!

Landal Hof van Saksen Accommodaties

De accommodaties bij Landal Hof van Saksen zijn volledig afgestemd op jouw vakantiebehoeften. Er zijn voorzieningen van 2 tot 24 personen. Maak je keuze uit een comfortabele bungalow tot een bijzondere Saksische boerderij.

Meer informatie

Landal Hof van Saksen adres

Het adres van Landal Hof van Saksen is:

Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht Nederland

Culinair

Dè centrale ontmoetingsplaats bij Hof van Saksen is ‘Grand Café’. Je kan er wegdromen in luxe fauteuils.

Het zelfbedieningsrestaurant ‘Al Fresco’ heeft een variatie van gerechten voor een culinaire verwennerij. Met het ganse gezin ben je er welkom. De kinderen kunnen er smullen van het kinderbuffet en nadien spelen in de kinderspeelhoek.

Hou je van Italiaans? Dan is Gusto dè place to be. Ze maken er alvast de lekkerste pizza’s en pasta.

Voor de traditionele snacks en ijsjes moet je dan weer in het snackrestaurant ‘Rapido’ zijn.

De kers op de taart bij Hof van Saksen is een absoluut hoogtepunt. Je hebt er namelijk de mogelijkheid om een privékok te boeken. Hij komt speciaal in jouw boerderij (type 12CE) koken!

Wellness

Als je houdt van Wellness en beautybehanddelingen, ben je bij Hof van Saksen aan het juiste adres. Je kan er bovendien eenvoudig ontspannen in de sauna, het Turkse stoombad, de infraroodsauna, de whirlpool of bij de open haard in de relaxruimte. Je heerlijke verwenmoment wordt pas compleet met een gezichtsbehandeling of een bijzondere lichaamspakking. Zelfs de jeugdige meiden onder ons kunnen deelnemen aan een manicure workshop.

Echter het top moment wat wellness betreft is de luxe Wellnessboerderij. Deze is geschikt voor vier personen. Hij heeft bijvoorbeeld een sauna, bubbelbad en rainshower. In de tuin geniet je van onder andere bubbels in de jaccuzzi of relax je op de loungebank.

Meer luxe en wellness vakantieparken vindt je ook op onze pagina Wellness & Beauty.