Heerlijk Bosrandchalet voor 6 personen op park in Voorthuizen 105.00 EUR

Heerlijk Bosrandchalet voor 6 personen op park in Voorthuizen

Heerlijk Bosrandchalet voor 6 personen op park in Voorthuizen is gelegen in Voorthuizen. Dit kindvriendelijk vakantiepark ligt in de provincie Gelderland in Nederland. Het is de ideale plek om de mooie omgeving om te ontdekken. Kinderen zijn er bovendien meer dan welkom. Kortom, zeker de moeite om verder te lezen.

Heerlijk Bosrandchalet voor 6 personen op park in Voorthuizen: overzicht

Omschrijving: Op zoek naar een fijne en luxe accommodatie voor een weekend of weekje weg met het hele gezin? Gevonden! Bij dit leuke bosrandchalet voor zes personen is overal aan gedacht. Pluspunt: de hond mag ook mee. Het chalet is te vinden op vakantiepark Ackersate

Stad: Voorthuizen

Regio: Veluwe, Nederland

Prijs: 105.00 EUR

0 vakantiehuisje voor 6 personen

Score: 1

Sterren: 0

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.