Habi Sabi is een Vakantiehuis gelegen in Habay, België. Bij Belvilla staat kwaliteit op de eerste plaats. Ze zijn dan ook niet voor niets dé online specialist in het aanbieden van vakantiehuizen. In maar liefst 20 landen hebben ze een aanbod. Bovendien stuk voor stuk gelegen op de meest geweldige locaties.

Belvilla is daarnaast al meer dan 40 jaar actief. Ze hebben dan ook een gemiddelde klantwaardering van 8+. Het is meteen duidelijk dat klanten tevreden zijn. De klantenservice van
Belvilla werkt dan ook continu aan snelle en geschikte oplossingen voor alle mogelijke
problemen die gasten kunnen tegenkomen in een vakantiewoning. Het plannen van een perfecte droomvakantie is misschien geen gemakkelijke taak. Maar met de juiste ondersteuning enezijds en een betrouwbare aanbieder van vakantiewoningen anderzijds zoals Belvilla vakantiehuizen beleef je de mooiste tijd van de zomer.
Vergeet niet dat het doel van een vakantie is om te ontspannen, te herbronnen en te
genieten van elk moment.

Habi Sabi: meer informatie Belvilla vakantiehuizen België

Omschrijving: Knus vakantiehuis in Habay-la-Neuve met tuin

Stad: Habay

Rate: 5 / 5

Prijs: 1275.00 EUR

Voor meer informatie over dit vakantiehuis, klik hier

 

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.