Giethoorn wordt niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd. Bij Vakantieparkgiethoorn kan je hier ten volle genieten wat deze omgeving allemaal te bieden heeft. Deze heerlijke vakantiebestemming heeft heel wat verblijfsmogelijkheden. Wij zetten er dan ook graag een aantal voor jou op een rijtje.

Giethoorn Vakantiepark

Vakantiepark Giethoorn ligt aan de oevers van het meer Het Bovenwijde. De omgeving is bijzonder. Je moet het absoluut eens gezien hebben. Bovendien ligt het vakantiepark ideaal. Middenin het centrum van Giethoorn en vlakbij het nationaal park Weerribben.

Klik hier voor de laatste aanbiedingen bij www.vakantieparkgiethoorn.nl

Elk moment van het jaar zijn er superarrangementen en promo’s. Ontdek ze hier. Het vakantiepark heeft bovendien heel wat faciliteiten waardoor jong en oud het hele jaar door kan ontspannen in deze prachtige omgeving.

Klik hier op de link om het volledige overzicht van het vakantiepark te kunnen zien. Je zal bovendien merken dat alle vakantiewoningen onmiddellijk aan het water liggen.

Het adres van vakantiepark Giethoorn is:

Binnenpad 49, 8355 BR Giethoorn Nederland

Villapark De Weerribben

Dit bungalowpark is een klein paradijs gelegen in Paasloo, aan de rand van het nationaal park de weerribben. Er valt zowel in als buiten het park heel wat te beleven.

Verblijf in één van de vrijstaande vakantiehuizen in het groen en aan het water. Ze zin bovendien voorzien van alle comfort en luxe. Klik hier voor een overzicht van het villapark.

Klik hier voor de laatste aanbiedingen bij www.weerribben.com

Het adres van Villapark de Weerribben is:

Binnenweg 12, 8378 JJ Paasloo Nederland

Waterpark Belterwiede

Park Belterwiede is een vakantiepark waar verveling niet aan de orde is. Ook zijn deze vakantiehuizen gelegen aan de rand van het water. Voor een overzicht van het vakantiepark, klik hier. Bovendien bevinden deze vakantiehuisjes, gelegen in de provincie Overijssel, zich op 3 kleine schiereilanden.

Klik hier voor de laatste aanbiedingen bij www.parkbelterwiede.com

Het adres van Waterpark Belterwiede is:

Veneweg 193, 7946 LP Wanneperveen

Meer informatie en geschiedenis over Giethoorn kan je vinden op volgende Wikipedia pagina.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.