Fort den Haak, een vakantiepark in Nederland is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Fort den Haak Nederland gelegen aan de Zeeland. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Fort den Haak Nederland 4 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Nederland een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Fort den Haak
Stad: Vrouwenpolder
Regio: Zeeland
Land: Nederland

Omschrijving: Dit gloednieuwe chaletpark is gelegen op slechts enkele honderden meters van het Noordzeestrand en het Veerse Meer. Beleef de tropische belevenis in eigen land en neem een kijkje in de subtropische tuin aan de rand van het complex. Het park is gelegen in de Vrouwenpolder. Voor iedereen is hier wat te doen. Wat dacht je van een dagje Middelburg of Neeltje Jans? Vergeet ook zeker de mooie Zeeuwse dorpen niet, allemaal met hun eigen charme. Natuurliefhebber? Met de Noordzee en twee geweldige natuurgebieden om de hoek word je op je wenken bediend.

Prijs vanaf: 106.00 EUR

Sterren: 4 sterren
Rating:  /10
Extra: Gloednieuw chaletpark

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.