Feriendorf Schwarzholz. Dit Vakantiepark in  Viechtach Duitsland is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Door hun gekozen locaties valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Feriendorf Schwarzholz: meer informatie

Omschrijving: Opzoek naar een heerlijk rustig vakantiepark? Feriendorf Schwarzholz gelegen in Viechtach is misschien de bestemming die je zoekt! Dit park bestaat uit appartementen en hotelkamers. Voor kinderen is er een speelkamer en een oppasservice. Ook fijn, je trouwe viervoeter mag ook mee naar dit fijne vakantiepark!

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 159.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Viechtach, Duitsland

Accommodatie: Vakantiepark

8 daagse autovakantie naar Feriendorf Schwarzholz in viechtach, duitsland

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.