Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps ‘t Oortjeshek Kamerik Utrecht is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps ‘t Oortjeshek Kamerik Utrecht Nederland

Op het melkveebedrijf van Wibe en Hendrika van Vliet en hun 2 jonge kids valt er heel wat te beleven. Je kan bijvoorbeeld boer Wibe helpen met de koeien uit de wei te halen. Maar je kan ook kleine dieren knuffelen. Of urenlang spelen op het erf.

De grote stad en het platteland… Zo dichtbij elkaar en toch gescheiden. Dat is kenmerkend voor Het Groene Hart. Op FarmCamps ‘t Oortjeshek vind je de rust en de ruimte van het platteland, maar sta je ook met 30 minuten in Utrecht of Amsterdam. Als je tenminste het erf af wilt, want de kinderen vervelen zich dan ook geen minuut.

De een helpt boer Wibe bij het voeren van de kalfjes, terwijl de ander liever met de kano het waterrijke gebied verkent. Peddel je een beetje door, dan kom je zo op de Nieuwkoopse Plassen uit. Boerin Hendrika leert de kinderen hoe je van bloem en melk zelf wafels kan bakken. Of ze vertelt je, als echte lerares biologie, alles uit over het waterleven in de sloot. Maar ook de waterliefhebbers komen hier aan hun trekken. Op nog geen 300 meter van de boerderij, vind je het recreatiegebied Oortjespad met een heerlijk peuterbad.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps ‘t Oortjeshek aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie