Verblijf in een luxe tent bij de boer op deze unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps ‘t Looveld Zweeloo Drenthe is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps ‘t Looveld Zweeloo Drenthe Nederland

Op dit bijzonder mooie plekje van Johan en Matine Kamps en hun 6 jonge kinderen is het altijd een gezellige boel. Een heerlijk erf voor kinderen met uitzicht op het bos waar ze uren kunnen spelen en helpen.

Maxima in levende lijve ontmoeten? Dat kan bij FarmCamps ‘t Looveld in Drenthe. Op deze traditionele melkveehouderij geven boer Johan en boerin Matine hun melkkoeien namelijk allemaal koninklijke namen. Hier ontmoet je ze allemaal.

Boer Johan en zijn vrouw wonen en werken op een uniek plekje in Nederland. Gelegen aan een doodlopend weggetje met alleen maar weilanden en uitzicht op het bos. Als je ‘s ochtends wakker wordt, zie je de koeien echt naast je tent grazen. Hoe mooi is dat! Met hun 6 jonge kinderen genieten ze bovendien samen met jullie van dit mooie plekje.

En boer Johan kan altijd hulp gebruiken. Bij bijvoorbeeld het verzorgen van de koeien en kalfjes. Hier kunnen de kinderen echt leren en ervaren hoe het leven op een melkveehouderij eraan toegaat.

Boer Johan is ook altijd in voor een grapje. Wees dus niet verwonderd als hij bijvoorbeeld ineens een watergevecht begint. Maar ook voor een avontuur is hij te vinden. Zo kan hij jullie ’s avonds meenemen in zijn boerenwagen voor een dropping in het bos.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps ‘t Looveld Zweeloo Drenthe aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie