Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps Stolkse Weide Stolwijk Zuid-Holland is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps Stolkse Weide Stolwijk Zuid-Holland Nederland

In het mooie polder-landschap vlakbij Gouda ligt het melkveebedrijf van Wilco en Durkje en hun 2 jonge kids. Hun grote erf biedt alle ruimte voor kinderen. Ze kunnen er uren spelen en met de dieren bezig te zijn.

Op de boerderij van boer Wilco en boerin Durkje ontdek je een traditionele melkveehouderij. Deze is gelegen in een oer-Hollands polderlandschap. Vanaf je tent kijk je bijvoorbeeld uit over de weilanden met de vele slootjes. En bovendien zie je er alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kinderen urenlang aan het spelen in de mega gave Water Pret Weide.

Bij slecht weer kunnen ze de grote speelzolder op. Of ze houden een hooigevecht in de Hooi Hooi Speelschuur. Voor de echte knuffelkonten zijn de konijntjes in de grote Knuffelschuur helemaal top. In de melkput neemt Boer Wilco de tijd om de kids te leren hoe ze een koe moeten melken. Boerin Durkje maakt dan van de verse melk overheerlijk roomijs samen met de kinderen.

Op zondag is het familietijd voor het boerengezin. dan worden er geen extra activiteiten georganiseerd. Maar natuurlijk kan je er op zondag naar hartenlust spelen en de dieren knuffelen. Wil je er dus echt even helemaal tussenuit zonder ver te rijden, vergeet dan dit mooie stukje Nederland niet.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps Stolkse Weide aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie