Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen bovendien op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps Op de Beemd Zeeland Noord-Brabant is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of het logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps Op de Beemd Zeeland Noord-Brabant Nederland

Geniet van de rust, de gezelligheid en kleinschaligheid op de melkveehouderij van boer Peter, boerin Monique en hun 3 kinderen. Op dit erf, grenzend aan het bos, kunnen de kinderen uren spelen en meehelpen.

Iedereen kent de provincie Zeeland. Wist je ook dat er een plaatsje is dat Zeeland heet? Dit mooie dorp ligt in Noordoost-Brabant, een nog vrijwel onontdekt gebied in de buurt van het Brabantse Uden. Hier woont de familie Stroeken: boer Peter en boerin Monique en hun 3 kinderen. Ze runnen hier hun melkveehouderij waar elke dag 85 koeien worden gemolken en ook nog 60 kalfjes en jonge koeien wonen.

Op deze bijzonder mooie plek is het goed toeven. Geen last van verkeer of lawaai van de buren. Het erf ligt namelijk aan het eind van een doodlopende weg tegen een mooi bos aan. Als je aan komt rijden ervaar je de rust direct: de vogeltjes tsjilpen en de koeien staan te relaxen in de wei of in de stal.

Hier ervaar je ook de Brabantse gastvrijheid. Boer Peter leert je graag alles over de melkveehouderij. Ondertussen zal boerin Monique met de kinderen aan de slag gaat om bijvoorbeeld lekkere ijslolly’s te maken van de verse melk van de koeien. Voor hen is dit fantastische plekje dagelijkse kost. Voor de gasten zal dit zeker het walhalla van rust en ontspanning zijn. Zo mooi is het leven op de boerderij in Zeeland!

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps Op de Beemd aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie