Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps Noorderwaard Oosterend Texel is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps Noorderwaard Oosterend Texel Nederland: Texel

Bij Boer Hans en boerin Alphine maak je kennis met de wereld van de bloembollen, tulpen en paarden. Op een mooie, rustige plek op het eiland Texel. Texel bereik je reeds na 20 minuten vaartijd.

Boer Hans en boerin Alphine nodigen jullie, samen met hun volwassen kinderen Cornelis en Renette, uit voor een top vakantie op Texel. Ondanks de vele toeristen, zijn er ook nog rustige plekjes op het eiland Texel. Bijvoorbeeld in het noordoosten, want daar ligt de boerderij van de familie Smit. Bovendien op loopafstand van de Waddenzee en van twee natuurgebieden. Je ervaart er nog de rust, ruimte en mooie natuur van Texel. Daarnaast ben je toch ook op 15 minuten in de drukte van gezellige plaatsjes als Den Burg en De Koog.

Meer informatie

 

FarmCamps Noorderwaard Oosterend Texel Nederland: de boerderij

Een vakantie op Texel gecombineerd met logeren op het akkerbouwbedrijf van boer Hans en boerin Alphine maakt het wel extra bijzonder. Op deze boerderij worden namelijk bloembollen verbouwd. Daar is dan ook veel over te vertellen en van te zien. Van de schitterende bloemenvelden in het voorjaar tot het rooien en pellen van maar liefst drie miljoen tulpenbollen in de zomer. Na een vakantie op FarmCamps Noorderwaard weten de kinderen in ieder geval waar die bos tulpen vandaan komt. Naast de tulpenbollen, verbouwt boer Hans ook suikerbiet, zomertarwe en gerst. En dat gerst vind je weer terug in het bekende Texels speciaalbier, Skuumkoppe, dat je natuurlijk ook kan proeven en kopen op de boerderij.

Boerin Alphine is helemaal gek van haar drie paarden. Ze gaat er dan ook regelmatig op uit met haar ‘menwagen’. Ze doet bovendien ook mee aan wedstrijden. De paarden vinden het heerlijk om geaaid te worden. Jammer genoeg kunnen ze door de gasten niet worden bereden. Speciaal voor de kinderen is er wel Fabiola, de Shetlander. Die kan je mee uit wandelen nemen , heel veel knuffelen en verzorgen.

Dus kom naar Texel voor een uniek en bijzonder boerenavontuur bij deze gezellige boerenfamilie. Het avontuur begint natuurlijk al op de veerboot. Voor € 37,50 kun je heen en weer, inclusief de auto, en ben je binnen een half uur op dit grootste Waddeneiland van Nederland.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps Noorderwaard Oosterend Texel Oosterend Texel aan een bovendien voordelige prijs.