Verblijf in een luxe tent bij de boer op een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen bovendien op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps Hoeve Sonneclaer Fluitenberg Drenthe is ook een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of voor het logeren op een camping. Kinderen ontdekken er bovendien het boerderijleven. Ze kunnen mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps Hoeve Sonneclaer Fluitenberg Drenthe Nederland

FarmCamps Hoeve Sonneclaer is een biologisch melkveebedrijf. Barend, Tineke en Gerard Mul maken vol passie biologisch zelfgemaakt ijs. Help de pony’s borstelen en de dieren verzorgen.

Wordt dit overheerlijke biologische ijs echt van de melk van deze koeien gemaakt? Reken maar van ja! Iedere dag is boer Barend druk in de weer in de ijsmakerij. En dat terwijl zoon Gerard de koeien verzorgt. Boerin Tineke maakt samen met de kids van de verse melk en eieren heerlijke vla. Op en top genieten dus van de biologische melk die hun mooie koeien produceren.

Op FarmCamps Hoeve Sonneclaer is het altijd een gezellige drukte van belang. Naast de koeien kom je hier ook Hongaarse wolvarkens, 4 pony’s, heel veel kippen, konijnen, schapen en geitjes tegen. Iedere dag haalt boer Gerard met de gasten de koeien uit de wei. En kijk dan niet raar op als er net een kalfje geboren is in het weiland, want dat kan zomaar gebeuren op een biologische boerderij.

Even geen zin in de dieren, dan pak je gewoon 1 van de skelters of ga je lekker spelen in de Hooi Speelschuur.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps Hoeve Sonneclaer Fluitenberg Drenthe aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie