Verblijf in een luxe tent bij de boer op een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps Five Star Kamperland Zeeland is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of het logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps Five Star Kamperland Zeeland Nederland

Op deze speel- en leerboerderij van Jan en Ella Pijnenburg en hun 4 kinderen leer je de basisbeginselen van het verzorgen van dieren. De 4 lieve mini paardjes spelen hier de hoofdrol.

Op het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella draait tegenwoordig alles om leren en spelen. Hun 4 lieve pony’s,  2 paarden en hun 4 enthousiaste meehelpende kinderen spelen hierbij een hoofdrol. Het is geen echt werkende boerderij meer maar een speel- en leerboerderij. De kinderen leren er bijvoorbeeld op een leuke manier de basisbeginselen van het verzorgen van dieren.

Ook leren ze spelenderwijs over de akkerbouw. Dit doen ze door bijvoorbeeld met boerin Ella van aardappelen zelf chips te maken … En nadien natuurlijk lekker op te eten. Boer Jan laat de ouders graag zijn “eigen”  Zeeuwsche Farm Biertjes proeven tijdens een gezellig kampvuur avondje.

Op de boerderij horen natuurlijk ook dieren. Zoals bijvoorbeeld de 4 stoere Blonde d ‘Aquitaine vleeskoeien, de 4 eigen pony’s, de mini-varkentjes Karbo en Naadje,. Maar ook de pauwen Paul en Paulientje en de vele kippen, katten en konijnen die je allemaal iedere dag mag helpen voeren en verzorgen.

De kinderen kunnen hier bovendien ook heerlijk rondstruinen op het erf. Bij slecht weer kunnen ze met zijn allen de “boeren ballenbak” induiken. En dat alles op nog geen 5km van het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps Five Star aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie