Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings van FarmCamps midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps Den Branderhorst Hengelo Gelderland is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of voor het logeren op een camping. Kinderen ontdekken er bijvoorbeeld het boerderijleven. Ze kunnen er ook mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps Den Branderhorst Hengelo Gelderland Nederland

Dit kleinschalige melkveebedrijf van boer Eddy en boerin Anne-Marie vind je op een heel idylisch plekje in de Achterhoek. Ga bijvoorbeeld eens een koe knuffelen, maak een ponyritje en kom er helemaal tot rust.

Op deze plek lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Als je de slingerende, door bomen omzoomde, oprijlaan oprijdt, voel je de stress al van je afglijden. Boer Eddy en boerin Anne-Marie nemen daarnaast ook alle tijd om je te laten zien hoe een kleinschalige melkveehouder werkt.

Hun koeien ervaren bovendien diezelfde rust. Ze laten zich dan ook graag vertroetelen door jullie. Dat kan bijvoorbeeld in een workshop koeknuffelen. Echt, van een unieke ervaring gesproken! Een van hun 4 dochters is bovendien helemaal gek van paarden. Daarom vind je die hier ook. De kinderen kunnen bijvoorbeeld de vier pony’s verzorgen en een ponyritje maken. Ervaren ruiters kunnen zelfs met dochter Simone een buiten ritje maken.

Boer Eddy houdt van gezelligheid. Ja ken hem dus bijna iedere avond vinden met een biertje bij het kampvuur. Op en top onthaasten dus hier in de Achterhoek bij FarmCamps Den Branderhorst Hengelo Gelderland.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps Den Branderhorst Hengelo Gelderland aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie