Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps De Verloren Kost Gulpen Limburg is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of het logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen. Op deze kleinschalige boerderij geniet je op ‘hoog’ niveau. Samen met zijn vader fokt boer Sherman hier Lakenvelder koeien. Boerin Annemarie zorgt met haar passie voor paarden en pony’s voor pony pret in Gulpen.

FarmCamps De Verloren Kost Gulpen Limburg Nederland

Een stukje buitenland in Nederland… zo kun je het prachtige heuvellandschap in Zuid-Limburg het beste omschrijven. Verscholen tussen de glooiende heuvels rondom Gulpen ligt boerderij De Verloren Kost. De aanrijroute is net zo spectaculair als de ligging. Wij snappen daarom heel goed dat boer Sherman en boerin Annemarie hier met hun gezin graag willen wonen en werken. Daarom hebben ze de boerderij dan ook overgenomen van Sherman’s ouders.

Op de oude melkveehouderij hebben de melkkoeien plaats gemaakt voor de paarden en pony’s. Dé passie van boerin Annemarie. En samen met zijn vader fokt boer Sherman hier Lakenvelder koeien. Vleeskoeien van een heel bijzonder ras. Deze staan alle dagen lekker buiten te grazen en het landschap sieren.

Samen hebben ze de boerderij in de afgelopen jaren omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige recreatie-boerderij waar de pony’s de hoofdrol spelen. Hier runt boerin Annemarie het kleinschalige paardenpension. Maar ze geeft ook les aan de kinderen in de regio. Bovendien serveert ze de lekkerste vlaaien en ijsjes op het gezellige boerderijterras. Boer Sherman is overdag vaak buitenshuis aan het werk, maar trekt ‘s avonds zijn overall aan, want op een boerderij houdt het werk nooit op.

De boerderij biedt voor ieder wat wils. Lekker bezig zijn met de pony’s. Of helpen met het verzorgen van de kleine dieren/ Maar je kan ook gewoon lekker spelen op het erf of in het aangrenzende bos.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps De Verloren Kost aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie