Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps De Smulhoeve Kaatsheuvel Noord-Brabant is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps De Smulhoeve Kaatsheuvel Noord-Brabant Nederland

De lieve Shetlanders stelen bij De Smulhoeve de show. Boerin Karin en haar gezin zorgen daarnaast voor een onvergetelijke vakantie op hun gezellige paarden-pension in Kaatsheuvel. En dat ligt op een steenworp afstand van de Efteling.

Niet alles in Kaatsheuvel is een sprookje. Dit ontzettend mooie en gezellige paardenpension bestaat bovendien echt! Hier woont boerin Karin Smulders samen met “ons pap” en “ons mam”, man Dennis en hun 3 jonge en stoere kinderen. Op dit paardenpension wonen zo’n 30 pensionpaarden maar ook de 7 paarden van de familie Smulders zelf. De hoofdrollen zijn echter weggelegd voor de Shetlanders met elk een eigen naam. Het zijn super lieve en betrouwbare pony’s die er ook aan gewend zijn om met kinderen om te gaan.

Maar op De Smulhoeve draait het niet alleen om de paarden en pony’s. In de familie zijn namelijk 2 kampen; het “paardenkamp” en het “voetbalkamp”. Want naast hun liefde voor de paarden zijn ze ook allemaal heel actief met voetbal bezig. Hoe kan het ook anders met een vader die vroeger een aantal jaren professioneel gevoetbald heeft. Er wordt dan ook veel gesport op dit erf. Ook de gasten mogen meespelen en gebruikmaken van het voetbal- en tennisveld.

FarmCamps De Smulhoeve is daarom niet alleen dé plek voor paardenmeisjes en -jongens. Ook als je niet van paarden houdt is er genoeg te doen en te beleven. En wil je toch een keer het erf af, dan kun je op de fiets naar de Efteling of lopend naar de Loonse en Drunense Duinen.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps De Smulhoeve aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie