Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen bovendien op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps De Kamperhoek Vogelwaarde is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of voor het logeren op een camping. Kinderen ontdekken er ook het boerderijleven. Ze kunnen bovendien mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps De Kamperhoek FarmCamps De Kamperhoek Vogelwaarde Zeeland

Op dit moderne akkerbouwbedrijf van Huub en Martine en hun 3 jonge zoons verveel je je geen moment. En vanuit dit plekje in Zeeuws Vlaanderen ben je zo in België.

Papa’s en mama’s opgelet! FarmCamps De Kamperhoek is echt een Walhalla voor stoere jongens en meiden. Vol trots laat boer Huub je zijn loods vol grote landbouwmachines en tractoren zien. Hiermee bewerkt hij zijn 70 hectare akkers. Boer Huub verbouwt o.a. bruine bonen, tarwe, aardappelen, uien, suikerbieten en maïs.

De drie jonge zoons van boer Huub en boerin Martine zijn ook altijd in de weer met skelters, quads of met het bouwen van een eigen kar. Maar natuurlijk zijn er op deze boerderij ook genoeg konijntjes om mee te knuffelen. En Bo de ezel en Woody de pony vinden het heerlijk om geborsteld te worden of een stukje te gaan rijden.

Nog even los van de enorme gastvrijheid van dit boerengezin, maar op deze prachtige locatie vind je het allemaal! Van rust tot gezelligheid bij het kampvuur. Van de weidse uitzichten over de akkers tot lekker zonnen op één van de dichtbij gelegen Westerschelde strandjes. Oh ja, bij eb is de kans heel erg groot dat je zeehondjes kunt spotten.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps De Kamperhoek Vogelwaarde Zeeland aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie