Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen bovendien op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps De Geele Bosch Oldeholtwolde Friesland is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of het logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps De Geele Bosch Oldeholtwolde Friesland Nederland

Op de boerderij van boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel kan je helpen met het verzorgen van de jonge kalfjes. Je kan er ook rijden op de pony of smullen van het zelfgemaakte ijs. En uiteraard kan je er heel veel spelen. Boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel zijn sinds begin 2017 naast een jongvee bedrijf, ook een klein paardenpension begonnen.

Op hun vorige boerderij hielden ze ruim 300 melkkoeien en kalfjes. Nu runt boer Bill hier een jongvee bedrijf waar hij zo’n 40 kalfjes opvoedt tot melkkoeien. De kalfjes komen hier als ze circa 4 maanden oud zijn en vertrekken weer als ze zwanger zijn van hun eerste kalfje. Daarnaast stopt hij veel tijd in zijn hobby: paarden. Speciaal voor de kinderen zijn er ook twee lieve knuffelpony’s. Deze mogen uiteraard verzorgd en heel veel geknuffeld worden. En als je wilt mag je er ook gerust een rondje op rijden.

Boerin Ella is een echte bezige bij en super creatief. Als gastvrouw zorgt zij er voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo organiseert ze bijvoorbeeld leuke activiteiten voor de kids en volwassenen. Hun zoon Michel woont en werkt ook op de boerderij. Hij is een echte dierenvriend en is dan ook veel in de weer met alle lieve dieren.

Meer informatie

 

FarmCamps De Geele Bosch Oldeholtwolde Friesland: omgeving

Deze boerderij ligt op een mooie en rustige plek in Friesland. Het heeft een spannend avonturenbos waar de kinderen uren kunnen spelen. Ze kunnen er ook hout sprokkelen voor het kampvuur.  Wil je eens op uitstap? Bezoek dan zeker het Kameleon eiland en beleef de avonturen van de “Schippers van de Kameleon”. Of gooi je kop in de wind en huur een bootje op één van de Friese meren.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps De Geele Bosch aan een bovendien voordelige prijs.