Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps De Bosrand Ellertshaar Drenthe is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of voor het logeren op een camping. Kinderen ontdekken er het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps De Bosrand Ellertshaar Drenthe Nederland

FarmCamps De Bosrand is een melkveebedrijf van familie Eisses gelegen in het hart van Drenthe. Verzorg er de ezels, herten en konijnen of ga lekker zwemmen in het bosven op 100m afstand van de boerderij. Bij boer Jacob en boerin Ellis verblijf je op een ultramoderne melkveehouderij. Bovendien kan je vanuit je tent het grote bos. Om bijvoorbeeld een duik te nemen in het heerlijke water van een bosven.

Naast de 100 koeien en kalfjes wonen er op de boerderij ook heel veel andere dieren. Er zijn bijvoorbeeld nog hertjes, konijnen, kippen, Bonnie & Guus de ezels, Puk de pony, Zagreb het paard en de honden Bo & Noa. Je mag hen bovendien allemaal knuffelen en verzorgen. Boer Jacob laat je ook graag zien hoe de koeien gemolken worden met de melkrobot. Of boer Jacob neemt je mee voor een ritje op de trekker door het weiland. Daar kan je zelfs reeën tegenkomen.

Gegarandeerd dat de kids hier niet uitgespeeld en uitgekeken raken. De papa’s en mama’s die even helemaal tot rust willen komen kunnen bovendien gebruikmaken van de boeren-wellness. Deze is voorzien van een Finse sauna, zonnebank en fitness-apparaten.

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps De Bosrand aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie