FarmCamps De Boderie Albergen Overijssel Nederland

FarmCamps De Boderie Albergen Overijssel

Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps De Boderie Albergen Overijssel is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of het logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps De Boderie Albergen Overijssel Nederland

Deze kleinschalige kippenboerderij van Gerrit en Thea is een heerlijke plek waar je van alles kan doen. Je kan bijvoorbeeld boer Gerrit helpen met de eieren. Maar je kan ook knuffelen met de mini ezels. Of je kan pannenkoeken bakken met Thea. Uiteraard kan je er ook urenlang spelen.

Hiervoor moet je bij de kleinschalige biologische boerderij van boer Gerrit en boerin Thea in het mooie Twente zijn. Hier scharrelen de biologische kippen lekker buiten. Of kunnen de kinderen boer Gerrit helpen met het stempelen en inpakken van de eieren. Maar ook de andere van de andere dieren op de boerderij moeten verzorgd worden. En natuurlijk kan je er iedere dag zelf een kakelvers eitje rapen.

Knuffelen doe je met de 4 schattige mini ezels, de geitjes, de konijnen, cavia’s en de kleine kittens. Dat terwijl papa en mama genieten van een heerlijke “Twentse Hap” op het boerderijterras. En zit het weer een beetje tegen, dan vermaken de kids zich uren in de mega grote overdekte Hooi Hooi Speelschuur. Of ze duiken met boer Gerrit de timmerschuur in.

Op de boerderij runt boerin Thea een biologische landwinkel waar je alles kan kopen voor een heerlijke maaltijd. Geen zin om zelf te koken, dan kan je zeker mee-eten met de boer en boerin. Of je bestelt iets van de kaart in het boeren eetcafé.

In de winter kun je trouwens ook bij FarmCamps De Boderie logeren, in één van de knusse en warme BedStay appartementen. Winter op de boerderij, een aanrader!

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps De Boderie aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie