Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps Breehees Goirle Noord-Brabant is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of om te gaan logeren op een camping. Kinderen ontdekken bovendien het boerderijleven. Ze kunnen bijvoorbeeld mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps Breehees Goirle Noord-Brabant Nederland

Op dit gezellige, kleine paardenpension vlakbij een groot bos draait alles om pony’s en spelen. Hier kunnen de kinderen uren bezig zijn met de 10 lieve pony’s. Boerin Carolien geeft bovendien zelf pony les. Uiteraard kunnen ze ook lekker spelen in de speeltuin.

Boerin Carolien en boer Huub zijn Brabanders in hart en nieren. Zij runnen hier het kleinschalige paardenpension en de boerderijcamping . Hier wonen maar liefst 5 pensionpaarden en hun 10 eigen lieve pony’s. Het is een echt familiebedrijf waar je ook pa en ma, Meneer en Mevrouw de Boer, regelmatig tegenkomt. 300 meter verderop runt broer Ronny het ultramoderne melkveebedrijf.

En dat Brabanders echte Bourgondiërs zijn mag gezegd worden. Broer William heeft een eigen restaurant in het nabij gelegen dorpje Riel. Boerin Carolien en boer Huub hebben een heerlijk eetcafé met overdekt boerderijterras op het erf waar ze iedereen van eten en drinken voorzien.

Kortom, een vakantie op FarmCamps Breehees biedt van alles wat. Lekker bezig zijn met de pony’s. Of op “safari” naar het bos met Meneer de Boer of Superhuub. Of gewoon genieten van de kinderen die spelen in de speeltuin terwijl jullie genieten van “een tas koffie” op het terras. En willen jullie op uitstap, Safaripark Beekse Bergen en de Efteling liggen erg dichtbij!

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps Breehees Goirle Noord-Brabant aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie