Verblijf in een luxe tent bij de boer tijdens een unieke boerderij vakantie. Deze familiecampings midden in de natuur zijn kindvriendelijk en liggen op nog werkende boerderijen. Logeren bij FarmCamps BoeBaDoe Beringe Limburg is een super alternatief voor een verblijf in een bungalowpark of logeren op een camping. Kinderen ontdekken het boerderijleven. Ze kunnen mee helpen met de boer, de dieren verzorgen of gewoon buiten spelen.

FarmCamps BoeBaDoe Beringe Limburg Nederland

Op deze melkveehouderij ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony’s van boerin Floor. En met maar 7 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten.

En boer Bart hoeft het gelukkig niet helemaal alleen te doen. Sinds een aantal jaren woont boerin Floor uit Groningen bij hem op de boerderij. Hun liefdesverhaal lijkt op dat van Boer zoekt Vrouw, maar dan via een boeren datingsite. En sinds december 2015 is hun geluk helemaal compleet met de geboorte van hun dochter Eefje. Ook de moeder van Bart, boerin Finy, helpt iedere dag nog mee met het verzorgen van de koeien.

Samen hebben ze de traditionele melkveehouderij omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen. Maar bovendien leren ze er ook over het leven op de boerderij.

Op deze melkveehouderij wonen niet alleen koeien. Boerin Floor haar passie ligt ook nog bij paarden. Ze is zelfs gediplomeerd Centered Riding instructrice. Daarom geeft ze zowel aan kinderen uit de buurt als aan de gasten pony rijles.

Deze boerderij biedt dus voor elk wat wils. Zo kun je Boer Bart helpen met het verzorgen van de koeien of met boerin Floor de kleine dieren en de pony’s verzorgen. Of gewoon lekker spelen in de “leef je uit weide”. Wedden dat jullie zullen genieten van deze boerderij in dit mooie stukje Noord Limburg!

Ontsnap even aan de drukte van het alledaagse leven. Geniet op het platteland en van het leven op en rond de boerderij. Ontdek snel deze leerzame ontdekking voor kinderen bij FarmCamps BoeBaDoe aan een bovendien voordelige prijs.

Meer informatie