Farah Marrakech Marrakech-Tensift-Al Haouz

Farah Marrakech

Farah Marrakech Marrakech-Tensift-Al Haouz is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar Marrakech-Tensift-Al Haouz, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Farah Marrakech Marrakech-Tensift-Al Haouz vanaf een voordelige prijs van 54.00€ voor 2 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf, kijk dan zeker en vast ook verder!

Farah Marrakech Marrakech-Tensift-Al Haouz: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Farah Marrakech MA. Meer details over hun Lastminutes naar Farah Marrakech vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Farah Marrakech
Gelegen in de regio: Marrakech-Tensift-Al Haouz
Gelegen in de stad: Marrakech
En het land: Marokko

Meer informatie over Hotel Farah Marrakech. Het is een 4 sterren accommodatie gelegen in Marrakech in Marokko. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.3. Het hotel in Marrakech beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, tennisbanen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 54.00 EUR voor 2 nachten.
Aantal dagen: 3

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.