Evancy

Evancy

Alle bestemmingen van Holiday Suites Frankrijk zijn sinds 2 januari 2020 officieel Evancy. Evancy Frankrijk heeft dan ook alles voor een betaalbare gezinsvakantie. Als je van Frankrijk houdt, met de nodige luxe en meer comfort dan thuis dan ben je bij Evancy aan het juiste adres. Kortom, lees snel verder voor meer informatie.

Evancy bestemmingen

Hou je van de kust, het water, de natuur en mooie vergezichten? Bij Evancy vind je zeker en vast de vakantiebestemming die bij jou past.

Met bestemmingen verspreid over Frankrijk is er voor elke wat wils:

  • Je kan net over de Belgische grens naar de Opaalkust. Verblijf er in accommodaties gelegen in Bray-Dunes, Bologne-sur-Mer, Hardelot-Equihen of Oye-Plage. Ideaal gelegen voor een kortbij autovakantie.
  • Trek je liever wat verder naar het zuiden, boek dan een verblijf in Vence aan de Côte d’Azur. Iets verder weg maar gegarandeerd mooi zonnig weer!

De accommodaties zijn ideaal gelegen om uitstappen te maken en de omgeving te verkennen. Bovendien kan je ook lekker relaxen. Ben je vertrouwd met de accommodaties van Holiday Suites dan ga je je hier ook zeker en vast thuis voelen.

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan in Frankrijk, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen vermeld op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.