Evancy Boulogne-sur-Mer

holiday suites boulogne-sur-mer

Evancy Boulogne-sur-Mer is de ideale bestemming als je houdt van historische gebouwen en pittoreske dorpjes. Op slechts een uurtje rijden van De Panne ligt deze parel van de Franse Opaalkust. Het is een stad met heel wat mogelijkheden sport, cultuur en natuur. Voor ieder wat wils. Bovendien ligt deze nieuwe accommodatie van Evancy rechtover het casino. Kortom, zeker de moeite om eens te bekijken.

Evancy Boulogne-sur-Mer: accommodaties

Je kan in Boulogne-sur-Mer bij Evancy een vakantiestudio huren variërend van 2 tot 6 personen. De studio’s zijn voorzien van alle comfort. Een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met televisie en een balkon. Bovendien zijn huisdieren welkom.

Op slechts een half uurtje rijden liggen het bekende Le Touquet, Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez. Maar ook het grootste aquarium van Europa Nausicaá ligt vlakbij. Er valt heel wat te beleven in deze omgeving.

Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken heb je de mogelijkheid om extra’s bij te boeken. Dan denken we bijvoorbeeld aan een ontbijtpakket, parking, handdoeken, lakens,…

Voor meer accommodaties van Evancy, ga naar onze Evancy pagina met een overzicht van verblijven, accommodaties en nog veel meer.