Efteling verblijf in een sprookjeswereld met een attractiepark in Kaatsheuvel te Nederland. De Efteling hoort tot het grootste attractiepark van de Benelux, dit zowel qua aantal bezoekers als qua oppervlakte. Met wie je het park ook bezoekt, er is voor elk wat wils. Beleef de wildste avonturen in de Python. Of maak een wandeling door het sprookjesbos. Ontspan nadien bij één van de vele parkshows, die trouwens gratis toegankelijk zijn. Je merkt al gauw dat Efteling zoveel te bieden heeft dat je er wel meerdere dagen wil spenderen. Precies daarom is een verblijf in het hotel, vakantiewoningen of één van de appartementen aan te raden. Kortom, beleef een sprookjesachtig verblijf bij Efteling!

Zoek en boek

Efteling verblijf: accommodaties

Efteling Bosrijk

Verblijf bij Efteling Bosrijk. Dit is een vakantiepark gelegen op wandelafstand van de Efteling. Het ruime, luxueuze park ligt midden in de bossen. Je kan er verblijven in vakantiewoningen, appartementen of groepsaccommodaties. Overnachten met groepen tot wel 24 personen is mogelijk.

Bovendien is een overnachting steeds inclusief onbeperkte toegang tot het Efteling park!

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Verblijf in één van de 75 kamers van het Loonsche Land hotel. Kies voor een verblijf in een comfortabele hotelkamer. Of ga voor één van de themakamers. Beleef hier dan ook een zalig verblijf tussen de boomtoppen of aan het water.

Efteling Loonsche land ligt ook op wandelafstand van de Efteling. Ook hier heb je tijdens je verblijf gratis toegang tot het park.

Meer informatie

Efteling Hotel

Het Efteling Hotel ligt op slechts 5 minuten van het Efteling park. Dit viersterrenhotel is voorzien van alle comfort en luxe. Overnacht er in één van de 20 sprookjes suites! Ook bij een verblijf in het Efteling hotel zit er onbeperkte toegang tot het park inbegrepen.

Meer informatie

Duinhoeve.nl: verblijf op 10 min van de Efteling

Het recreatiepark Duinhoeve heeft heel wat troeven voor een geslaagd verblijf. De kinderen kunnen ontspannen in het zwembad of op de trampolines. Het animatieteam zorgt voor zowel jong als oud voor de nodige activiteiten. Je verblijft er in chalets, lodges of vakantiehuizen en dit op slechts 10 minuten van de Efteling!

No post found

Efteling

Ben je op zoek naar een vakantiepark dichtbij? Kijk dan zeker ook eens naar ons overzicht vakantieparken in Nederland.