Dunas Maspalomas Resort Gran Canaria is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Gran Canaria, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Dunas Maspalomas Resort Gran Canaria vanaf een voordelige prijs van 586.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Dunas Maspalomas Resort, kijk dan zeker en vast ook verder!

Dunas Maspalomas Resort Gran Canaria: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Dunas Maspalomas Resort ES. Meer details over hun  naar Dunas Maspalomas Resort vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Dunas Maspalomas Resort
Gelegen in de regio: Gran Canaria
Gelegen in de stad: Maspalomas
En het land: ES

Meer informatie over Dunas Maspalomas Resort: Dunas Maspalomas Resort is een 4 sterren accommodatie gelegen in Maspalomas in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.1. Dunas Maspalomas Resort beschikt over de volgende faciliteiten: animatie, bar, kindvriendelijk, kinderopvang, discotheek, fitness, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 586.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.