Droompark Spaarnwoude (181.00 EUR)

Droompark Spaarnwoude

Droompark Spaarnwoude, een vakantiepark in Nederland is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Droompark Spaarnwoude Nederland gelegen aan de Noord-Holland. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Droompark Spaarnwoude Nederland  *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Nederland een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Droompark Spaarnwoude
Stad: Halfweg
Regio: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving: Tussen stad en strand ligt Droompark Spaarnwoude. De plek kan bijna niet idealer, dichtbij onze hoofdstad Amsterdam en toch ook dichtbij het strand. Vanuit het park zijn er diverse plekken om te gaan ontdekken. Doe je dit met de benenwagen of stap je op de fiets? Ga lekker de polder in en geniet van oer-Hollandse vergezichten. Wist je dat de grachtengordel van de hoofdstad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ook de Stelling van Amsterdam en de Beemster Polder staan op deze unieke lijst. En laten deze bijzondere bezienswaardigheden allemaal om de hoek van het park liggen. Dus voor een goede mix van natuur en cultuur ben je hier aan het goede adres. Eigenlijk kunnen we nog wel even doorgaan wat er nog meer te zien is…

Prijs vanaf: 181.00 EUR

Sterren: sterren
Rating:  /10
Extra: Tussen stad en strand

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.