Dorint Hotel Winterberg Sauerland is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Sauerland, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Dorint Hotel Winterberg Sauerland vanaf een voordelige prijs van 218.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Dorint Hotel Winterberg, kijk dan zeker en vast ook verder!

Dorint Hotel Winterberg Sauerland: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Dorint Hotel Winterberg DE. Meer details over hun Lastminutes naar Dorint Hotel Winterberg vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Dorint Hotel Winterberg
Gelegen in de regio: Sauerland
Gelegen in de stad: Winterberg
En het land: DE

Meer informatie over Dorint Hotel Winterberg: Dorint Hotel & Sportresort Winterberg is een 4 sterren accommodatie gelegen in Winterberg in Duitsland. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.1. Dorint Hotel & Sportresort Winterberg beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fitness, koelkast, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 218.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.