Domaine Long Pre Belgische Ardennen is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Belgische Ardennen, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Domaine Long Pre Belgische Ardennen vanaf een voordelige prijs van 260.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Domaine Long Pre, kijk dan zeker en vast ook verder!

Domaine Long Pre Belgische Ardennen: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Domaine Long Pre BE. Meer details over hun Lastminutes naar Domaine Long Pre vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Domaine Long Pre
Gelegen in de regio: Belgische Ardennen
Gelegen in de stad: Stavelot
En het land: BE

Meer informatie over Domaine Long Pre: Domaine Long Pre is een 2 sterren accommodatie gelegen in Stavelot in België. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.2. Domaine Long Pre beschikt over de volgende faciliteiten: animatie, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, tennisbanen, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 2 sterren

Richtprijs vanaf: 260.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.