Domaine Les Bois Bardelet Loire is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Loire, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Domaine Les Bois Bardelet Loire vanaf een voordelige prijs van 125.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Domaine Les Bois Bardelet, kijk dan zeker en vast ook verder!

Domaine Les Bois Bardelet Loire: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Domaine Les Bois Bardelet FR. Meer details over hun  naar Domaine Les Bois Bardelet vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Domaine Les Bois Bardelet
Gelegen in de regio: Loire
Gelegen in de stad: Gien
En het land: FR

Meer informatie over Domaine Les Bois Bardelet: Domaine Les Bois du Bardelet is een 4 sterren accommodatie gelegen in Gien in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.0. Domaine Les Bois du Bardelet beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fietsverhuur, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 125.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.