Domaine de la Baie Bretagne is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Bretagne, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Domaine de la Baie Bretagne vanaf een voordelige prijs van 106.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Domaine de la Baie, kijk dan zeker en vast ook verder!

Domaine de la Baie Bretagne: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Domaine de la Baie FR. Meer details over hun  naar Domaine de la Baie vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Domaine de la Baie
Gelegen in de regio: Bretagne
Gelegen in de stad: Audierne
En het land: FR

Meer informatie over Domaine de la Baie: Domaine de la Baie is een 3 sterren accommodatie gelegen in Audierne in Frankrijk. Domaine de la Baie beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, zwembad binnen, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, sauna, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 106.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.